képlet lombik kéz
Forrás: https://www.ucl.ac.uk/chemistry/

Frissítve

2024. márc. 13.

Kutatás

angol zászlóA Kémiai Intézetben működő, illetve az Intézethez kapcsolódó kutatócsoportok:

A kutatócsoportban folyó kutatás részletesebb megismeréséhez kattintson a kutatócsoport nevére. Ugyanitt találja meg a kutatócsoport vezetőjének és tagjainak az elérhetőségeit is.

Ha szeretne bekapcsolódni a Kémiai Intézetben folyó valamelyik kutatási témába, erre a következő lehetőségei vannak:

KutDiák (középiskolás diákoknak)

Már középiskolás diákként szeretnél betekinteni az egyetemen folyó kutatásokba és kipróbálni magadat kutatóként? És az eredményeidért akár felvételi többletpontokat is szerezni? Ez esetben keresd középiskolai tanárodat, aki felveszi velünk a kapcsolatot. A Kutató Diákok Mozgalmáról (KutDiák) és az általuk szervezett TUDOK konferenciáról részletesebben is olvashatsz a linkekre kattintva.

Tudományos Diákkör (TDK) BSc és MSc hallgatók számára

Aki szeretne már a szakdolgozat- vagy diplomamunka készítés előtt bekapcsolódni a Kémiai Intézetben folyó kutatásba, az nézzen körül, hogy milyen kutatási témák közül lehet választani. A Tudományos Diákköri mozgalomról, illetve a PTE TTK Kémiai Intézetben folyó TDK kutatásokról, eseményekről a címre kattintva tájékozódhat.

Szakdolgozat és diplomamunka (kötelező BSc és MSc hallgatóknak!)

Az utolsó éves BSc vagy MSc hallgatóknak szakdolgozatot, illetve diplomamunkát kell készíteniük valamely választott kutatási témából. Erről a címre kattintva részletesebb tájékoztatást kaphat.

PhD képzés a Kémia Doktori Iskolában

A Kémia Doktori Iskola várja a kémiai tudományterületen doktori (PhD) kutatásban való részvételt tervező, kémia vagy természettudományos végzettségű hallgatók jelentkezését. Részletesebb információért kattintson a címre.