Frissítve

2024. jún. 20.

PTE Tanáravató ünnepség - 2024. július 3.

Kedves végzett tanárszakos Hallgatóink!

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara sok szeretettel meghívja Önöket és Hozzátartozóikat Diplomaátadó Ünnepélyünkre.

Az ünnepség időpontja: 2024. július 3. (szerda), 14 óra
Az ünnepség helyszíne: PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aula (Szigeti út 12.)

Kérjük a hallgatókat, hogy 12 órára érkezzenek meg, gyülekezés az Aula bejárata előtt. (az öltözés és az ültetés kb. másfél-két órát vesz igénybe)

Az ünnepségen egy időben jelenlévő személyek maximális létszáma 840 fő, melyből 140 végzett hallgató és 700 hozzátartozó. Így minden végzett hallgatóval 5-5 fő vendég vehet részt az ünnepségen.

Jelentkezés a diplomaosztó ünnepségen történő részvételre:
A hallgatók talárban veszik át oklevelüket, a talár kölcsönzési díja 5.500,- forint, amelyet a pénztárban vagy a Neptun webes felületén kell befizetni legkésőbb 2024. június 17-ig. A befizetés egyben a jelentkezés a diplomaosztó ünnepségen való részvételre!
A befizetés módja a Neptunban: Pénzügyek/Befizetés/Tétel kiírás - Szolgáltatás jogcím/típus: Oklevélátadó ünnepség részvételi díja (5500 HUF) - Tétel létrehozása

Aki nem vesz részt az ünnepségen, annak a Tanulmányi Osztály a diplomaosztót követően postázza oklevelét, vagy személyesen vehető át a TO-n. Kérjük, hogy az esemény ünnepélyességéhez méltó öltözetben jelenjenek meg! Vegyék figyelembe, hogy kb. lábszárközéptől lefelé a talár már nem takar. Az ültetés előtt történik a talár átvétele, a beöltözés, majd az oklevél-nyilvántartó könyv aláírása. Az ültetés szak és névsor szerint történik, ebben a sorrendben veszik át oklevelüket is a hallgatók. Kérjük a hallgatókat, hogy legkésőbb 2024. június 30-ig rendezzék minden egyéb pénzügyi tartozásaikat is (UV díj, késedelmi díj, egyéb).

Az ünnepségen hivatalos fotós készít fényképeket, amelyeket később feltöltünk a kar honlapjára és onnan szabadon letölthetők lesznek.

A diplomaosztó ünnepséget élőben közvetíti az UnivTv a PTE Youtube csatornáján.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=FWy-Mv02wsY