PTE TTK diplomaosztó
Forrás: Rónási Márton (PTE)

Frissítve

2024. júl. 5.

Alumni

Kedves Alumni Társaink!

Szeretettel köszöntöm a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar végzett hallgatói számára készült oldalán.

Mindannyiunk életében meghatározó esemény, amikor kézhez vesszük diplománkat, függetlenül attól, mikor érkezett el ez a pillanat: a közelmúltban, vagy már évtizedekkel ezelőtt. Az egyetemi évek alatt megszerzett tudás, tapasztalat és kapcsolati háló mindig meghatározó elemei lesznek életünknek. A pécsi TTK egykori diákjaként, ma dékánjaként abban a reményben írom e sorokat, hogy a Természettudományi Karon eltöltött évek alatt mindezeken felül lehetőségük volt megtapasztalni intézményünk sokszínűségét is. Igyekeztünk széles körű képzési portfóliónkon felül az átlagot meghaladó odafigyeléssel, pezsgő hallgatói élettel, sokrétű mentorprogramokkal, változatos ösztöndíjprogramokkal támogatni azt a folyamatot, amelynek eredményeként a diákból érett, diplomás felnőtt válhatott.

Azzal a céllal hoztuk létre ezt az oldalt, hogy lehetőséget biztosítsunk volt hallgatóinknak az alma materükkel való kapcsolattartásra, és segítséget nyújtsunk korábbi diákközösségeknek az az újbóli találkozás megszervezésében, hiszen tudjuk milyen értékesek - és idővel ezek még értékesebbé válnak - azok a kapcsolatok, amelyek az egyetemi éveink alatt köttetnek.

Nagy örömmel állunk rendelkezésükre szakmai közösségi programok, évfolyam-, vagy csoporttalálkozók szervezésében, és szeretettel várjuk önöket egyetemi rendezvényeinken is!

Dr. Trócsányi András
dékán

Alumni regisztráció


Díszoklevél igénylés 2024

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve diplomát szerzett jogász, közgazdász, műszaki végzettségű és pedagógus egykori hallgatók díszoklevél iránti kérelmét 2024. március 31-ig várja az Egyetem az alábbi címen:

Pécsi Tudományegyetem Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatóság, Alumni és Vállalati Kapcsolatok Iroda
7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. Zóka Gréta alumni munkatárs

Az adatlap online is kitölthető a PTE Alumni oldalon vagy ugyanitt letölthető a szolgáltatásaink/díszoklevél-igénylés menüpont alatt.

E-mail és tájékoztatás: diszoklevel
(Jelentkezéseket és további információkat kizárólag ezen az e-mail címen fogadunk és adunk.)

Határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

Az ünnepség várható időpontja 2024. június 1., amelynek a PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aulája (Pécs, Szigeti út 12.) ad otthont. A rendezvény dátumáról a jelentkezési határidő letelte után adunk bővebb tájékoztatást.


Pécsi Diplomások Köre Alumni hírlevelek

Az Alumni hazai és nemzetközi helyzete konferencia a PTE-n